Taloudessa on todellakin tapahtunut tänä vuonna – mm. korkojen nousu, erityisesti rakennusyritysten konkurssit ja talouden tuleva suunta ovat puhuttaneet. Sijoituspuolella on mietitty vaikkapa sitä, ollaanko jo osakkeiden kanssa pohjalukemissa ja koska ostosuosituksia kannattaa taas noudattaa. Taloudellista epävakautta lisää heiluva geopoliittinen tilanne maailmalla ja Venäjän uhittelut naapurissa. Lisäksi mm. tekoälyn vaikutukset prosesseihin ja ihmisten toimintaan puhuttavat, kuten myös vastuullisuusraportointi, joka laajenee koskemaan vähitellen yhä suurempaa osaa yrityksistä.
Akeba on ollut tänäkin vuonna mukana mm. nuorten, uusien talousjohtajien mentoroinnissa, prosessien kehittämisessä, erilaisissa talouden koulutuksissa ja tilintarkastuksessa.
Normaalin ylläpitävän talouskoulutuksen lisäksi päätin keskittyä lisää omien hallitustyö -taitojeni kehittämiseen ja aloitin syksyllä HHJ (Hyvä Hallituksen Jäsen) -Pro koulutusohjelmassa Tampereella. Perus HHJ- tutkinnon suoritin jo vuonna 2013. Tarkoituksena on siirtää oman työn painopistettä konsultoinnista hallitustyöhön.

Lämmin kiitos yhteistyöstä.

Yhtiön joulurahat on tänäkin vuonna lahjoitettu Hope ry:n Hyvinkään-Riihimäen paikallisyhdistyksen käyttöön tuomaan jouluiloa paikallisille lapsiperheille.

Haluan toivottaa Sinulle rauhaisaa joulunaikaa
ja hienoja hetkiä lähimpiesi kanssa.

Terveisin Kaisa

AKEBAN JOULUPOSTI 2023