AKEBA

Talousjohtamisen ammattilainen.

Akeba perustettiin vuonna 2011 yritysten kasvavaan tarpeeseen ostaa talousjohtamisen kehittämiseen liittyvää konsultointia. Monessa yrityksessä on matala talousorganisaatio ja taloushallinnon rutiinit vievät huomion ja resurssit. Kehittämiselle ei jää aikaa, eikä siihen välttämättä ole kokemustakaan.

Akeban asiakaslähtöinen toimintatapa ja vankka kokemus talousjohtamisesta monenlaisissa yrityksissä tuo asiakkaalle luotettavan, osaavan ja joustavan tavan saada lisää resursseja omaan taloushallintoon.

Akeban perustaja Kaisa Kokkosen osaamisalueita ovat mm. raportoinnin, budjetoinnin ja strategiatyön kehityshankkeet, yritysjärjestelyt sekä projektien johtaminen. Hän on ollut talous- ja rahoitusjohdon tehtävissä mm. Hackman Oyj:ssä, Talentum Oyj:ssä, VTI Technologies Oy:ssä ja konsultoinut yritysten taloushallintoa mm. Capto Financial Consultingissa ja Akebassa. Lisäksi Kaisa tekee lakisääteistä tilintarkastusta pienille ja keskisuurille yrityksille.

Kaisalla on hallitustyökokemusta hallituksen jäsenenä mm. InCap Oyj:stä, Feon Oy:stä, Suomen Ekonomeista sekä esittelijänä ja/tai hallituksen sihteerinä talousjohtajan roolissa.

Kaisa Kokkonen on myös mentor ja kouluttaja. Osaamisen jakaminen ja erityisesti nuoret alan opiskelijat ovat lähellä sydäntä. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. ammattikorkeakoulu Laurean opiskelijoiden kanssa ohjaamalla opiskelijatöitä ja opiskelijat ovat saaneet myös mahdollisuuden osallistua Nordic Business Forumiin opiskelijastipendin turvin useana vuonna.

Vastuun kantaminen erilaisissa verkostoissa on tärkeää. Kaisa on erityisesti keskittynyt naisten toiminnan tukemiseen niin kotimaassa kuin kehitysmaissa esimerkiksi Naisten Pankin toiminnan tai Keskuskauppakamarin nuorten naisten mentorointiohjelman kautta.. Myös tyttöjen urheilun tukeminen on lähellä sydäntä.

Entisenä aktiiviurheilijana Kaisa arvostaa liikuntaa ja ulkoilua, mutta sieltä nousevat myös yrityksen toiminnan arvot: suoraselkäisyys, ihmisten kuuntelu ja tinkimättömyys työn laadusta.

Akeba toimii tarpeen mukaan yhteistyössä alan muiden yritysten tai itsenäisten konsulttien kanssa.

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.